Heeft u ook zin in om er eens lekker op uit te gaan?
 

BoekelsVen is een gezellige familiecamping gelegen midden in de bossen van Boekel, aan de rand van de Peel in Oost-Brabant. Het dorp Boekel bevindt zich midden in de driehoek van de attractieve steden Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. De winkelplaatsen Uden en Gemert bevinden zich op fietsafstand. Wij bieden u een heerlijke vakantie in een prachtig landelijke omgeving met talloze wandel-, fietspaden en ook maneges in de directe nabijheid.
In deze bosrijke omgeving bieden wij u volop de mogelijkheid om met uw tent, vouwwagen, caravan of camper te recreƫren. Kris kras door het bos liggen de ruime kampeerplaatsen die veelal beschikken over een televisieaansluiting.

U bent verzekerd van een actief recreatie programma voor jong en oud, zowel in de vrije natuur of aan het Ven, als bij minder gunstige weersomstandigheden binnen in de ruime kantine, het bruin cafe, de cafetaria of op het terras. Voor de jeugd hebben wij een disco. Tevens beschikken we over drie buitenspeeltuinen, amusementsapparaten, dartborden en (pool)biljarts.
Ook uw hond(en) is/zijn mits aangelijnd welkom op onze camping, met uitzondering van de openbare gebouwen.


Peelstraat 28 5427EG  Boekel     Tel: +31 (0)492 321941 E: camping@boekelsven.nl

uib 135X50               logo small hond             Copyright 2018 Boekels Ven B.V.            logo pmro             campingpas   
IBAN: NL26RABO0108006468  K.v.K: 17120682  BTW: 809236485B01